ClearSlip

ClearSlip hesabını silme

ClearSlip hesabınızı ve ona bağlı tüm verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme kalıcıdır ve geri alınamaz.

Uygulamada silme

  1. ClearSlip’i açın ve giriş yapın.
  2. Daha fazla → Hesap bölümüne gidin.
  3. Hesabı kalıcı olarak sil seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Hesap ve verileri sunucudan hemen silinir.

Uygulama olmadan

Uygulama artık yoksa veya giriş yapamıyorsanız, “Hesabı sil” konusuyla support@clearslip.app adresine yazın. Kullanıcı adınızı belirtin; hesaba e-posta eklediyseniz o adresten yazın. Hesabı 3 iş günü içinde siler ve işlem bitince yanıt veririz.

Neler silinir

Neler kalır

Bilerek hiçbir şey saklanmaz. Sunucu yedeklerindeki kopyalar 30 gün içinde otomatik olarak üzerine yazılır.

Verilerin yalnızca bir kısmını silme

Hesabı tutup yalnızca geçmişi silmek için uygulama ayarlarındaki “Geçmişi temizle”yi kullanın veya listeden tek tek işlem silin.